Friday, March 11, 2016

"Workshops ambachtelijk brood bakken..."

 
"Workshop Ambachtelijk brood bakken
in het bakatelier van Floorabella..."
 
Nadat je wat info hebt gekregen over de basisbeginselen van ambachtelijk brood bakken, ga je aan de slag met het maken van twee verschillende brooddegen: een notenbrood met kaneel en een hartig brood met rozemarijn en knoflook. 
e zal de handen uit de mouwen moeten steken, want de brooddegen worden allemaal doorgekneed met de hand. Het brooddeeg dat je maakt krijg je mee naar huis, zodat je thuis kan genieten van een ovenvers knapperig broodje van Floorabella. 
Na het maken van de degen laat Floorabella je zien hoe je het brood kunt vormen. Er worden verschillende broden afgebakken, waar je later van kan proeven onder het genot van een glaasje wijn en een heerlijk kaasplankje.
 
Komt de geur je ook al tegemoet? Schrijf je dan snel in!
Opgeven kan met een groep,
vanaf 8 personen
 
kosten: 50,00 per persoon
 

 

No comments: