"Workshop Ambachtelijk brood bakken
in het bakatelier van Floorabella..."
Nadat je wat info hebt gekregen over de basisbeginselen van
ambachtelijk brood bakken, ga je aan de slag met het maken van twee
verschillende brooddegen: een notenbrood met kaneel en een hartig brood
met rozemarijn en knoflook.
e zal de handen uit de mouwen moeten
steken, want de brooddegen worden allemaal doorgekneed met de hand. Het
brooddeeg dat je maakt krijg je mee naar huis, zodat je thuis kan
genieten van een ovenvers knapperig broodje van Floorabella.
Na het
maken van de degen laat Floorabella je zien hoe je het brood kunt
vormen. Er worden verschillende broden afgebakken, waar je later
van kan proeven onder het genot van een glaasje wijn en een heerlijk
kaasplankje.
Komt de geur je ook al tegemoet? Schrijf je dan snel in!
Opgeven kan met een groep,
vanaf 8 personen
kosten: 50,00 per persoon
No comments:
Post a Comment